Ko se “vuka” boji još! Košarkaši Pirota idu u “lov” na petu pobedu!

08. novembar 2019. 10:30 Sport Pirot Plus Online

Druga liga

6.kolo

Hala Kej, 19:30 h

Petak, 8. novembar

Pirot: KK Pirot - KK Beovuk Beograd

Naporna sedmica. Sve je počela utakmicom u Zemunu prošlog vikenda, nastavilo se Kup utakmicom u Hali Kej. Ova naporna serija završila u petak, 8. novembra.

Kup utakmica protiv Konstantina, ispostavilo se, bila je jači trening. Marko Spasić je osim Sanelovih 36.minuta, ostalim igračima rasporedio minutažu kako bi bili spremni za uvek neizvestan meč sa beogradjanima. Problem za pirotskog trenera je povreda Dimitrija Djordjevića koji je zbog bolova u "zadnjoj loži" napustio meč. Pitanje je da li će biti spreman su utakmicu u petak. Nikola Djonlić nije ulazio u igru u utorak, za svaki slučaj, ali će biti spreman.

Kada smo pre neki dan razgovarali o ovoj seriji utakmica Marko Spasić nam je rekao da veruje da će imati na raspolaganju kompletnu ekipu.


  • Beovuk je naš stari znanac. Igrali su i na Turniru u Pirotu. Radi se o kvalitetnom protivniku koji ima karakterističnu igru. Naravno da smo skautirali protivnika i da ćemo pokušati da odgovorimo na pravi način. Prijatan je osećaj igrati Ligu za pozicije u vrhu, ali je i velika obaveza koja od nas zahteva veliku odgovornost. Slabosti iz Zemuna smo analizirali. Dodje takva utakmica kada ne ide. Razumeli smo. Trudićemo se da se ne ponovi, rekao nam je Marko Spasić, trener košarkaša Pirota.


Marko o tome nije želeo da govori, ali smo od sekretara Slobodana Djelevića saznali da naš trener već u subotu putuje u Beograd na skup mladih košarkaša do 15 godina. Spasić je od Saveza dobio veliko priznanje da bude trener u Stručnom štabu naše reprezentacije. Bravo!

6.kolo

Rezultati

Sledeće kolo