Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 03.09.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Ko će se radovati pod svetlima reflektora? Lazarevčani ili Piroćanci!

Prva liga Srbije

7. kolo

 Gradski stadion, 4. septembar,   20 h

Lazarevac: Kolubara – Radnički Pirot

   Naravno da se posle šest odigranih utakmica ne mogu donositi relevantni zaključci i praviti procene za dalje, jer su timovi pre svega što se tiče žreba prošli kako su hteli ili ne i ono , takodje važno, da su se neke ekipe u hodu pojačavale, tako da treba tek očekivati dobre igre.

  Ako je sudeći po onome što je vidjeno do sada,  uz saznanja koja postoje da  većina timova ima ambicije da se bori za vrh, a da će neki nastojati da se izbore za opstanak u ovom,veoma kvalitetnom takmičenj, treba  tek očekivati  mečeve s neizvesnom završnicom..

  Kolubara u ovoj Ligi važi za veoma organizovan Klub sa izuzetnim tehničkim mogućnostima. Ovaj rudarski grad godinama ulaže u sport i igre Kolubare . U poslednjoj deceniji i duže  Kolubaraje veoma često bila drugoligaš, odnosno prvoligaš.  Lazarevac je medju retkim gradovima koji ima reflektore na Stadionu , što je posebno za letnji period veoma bitno. Kako za utakmice, tako i za treninge

   Lazarevčani nisu imali sreće kada je žreb u pitanju, odigrali su samo dve utakmice  na svom stadionu, četiri gostovali.

  Sve ovo iz razloga što treba naglasiti da razigrane fudbalere Radničkog očekuje izuzetno težak zadatak.

    Na  treninzima protekla dva dana i  danas, s obzirom na dinamiku nedelja ( subota) – sreda, radilo se tako da se pripreme za  meč u Lazarevcu prilagode stepenu opterećenja fudbalera.

   Marko Vidojević,  na svoj poznati način, pogledava samo napred i u sledeći meč. Što je bilo iza, ostalo je zabeležno na tabeli.

   Oprezan je i Filip Tolić, kapiten. Trenutni plasman Kolubare nije pravi rezultat  vrednosti ovog tima. Složili smo se da “bele” čeka možda i najneugodniji rival do sada.

   Da bi upotpunili “sliku” o protivnicima, evo rezultata u proteklih 6 kola.

              Radnički 1923 – Radnički (P) 3:0
              Radnički (P) – Metalac 2:1
              Sinđelić – Radnički (P) 1:1
              Radnički (P) – Zlatibor 1:1
              OFK Žarkovo – Radnički (P) 1:3
              Radnički (P) – Trayal 2:1

Prva liga Srbije 2019/20: 6. Kolo: ZEMUN – KOLUBARA 1:0 (0:0)

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline