Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.09.2019. | objavio Plusonline

0

Košarkaši Pirota počinju prijateljske utakmice, prve dve se igraju u Pirotu

KK”Pirot” počinje odigravanje prijateljskih utakmica pred takmičarsku sezonu 2019/2020. Prve dve će odigrati u Pirotu, u četvrtak, 5. septembra protiv kruševačkog Napretka i u subotu, 7. septembra protiv KK”Fair Play” iz Niša. Obe utakmice počinju u 18,30 časova.

U ponedeljak, nakon prvostepenih odluka septembarskog prelaznog roka KK”Pirot” će objaviti kompletan sastav ekipe za takmičarsku sezonu 2019/2020 i plan za sve preostale prijateljske utakmice u septembru. Do tada će KK”Pirot” u gotovo kompletnom satavu odigrati dve prijateljske utakmice.

Najpre će u goste doći kruševački “Napredak”, godinama tradicionalni rival na prijateljskim utakmicama uoči sezone. Dugogodišnji prvoligaš koji sticajem okolnosti poslednje dve sezone igra Prvu Regionalnu ligu-Zapad ulazi u narednu sezonu sa ambicijama da se plasira u Drugu ligu. Upravo iz njihovih redova “Pirot” je vratio svog centra Borka Đorđevića, tako da će oni sada u Pirotu igrati bez njega. Utakmica sa kruševačkim prijateljskim klubom se igra u četvrtak, 5. septembra 2018.g. od 18,30 časova u sportskoj hali Kej.

Drugi rival je ambiciozni niški “Fair Play”, koji je u dve sezone preskočio dva ranga takmičenja tako da će u narednoj igrati Drugu ligu Srbije. Kao i prethodne sezone “Pirot” i “Fair Play” će odigrati jednu od svojih prvih prijateljskih utakmicu u Pirotu. Utakmica je zakazana za subotu, 7. septembra 2019.g. sa početkom u 18,30 časova u spotrskoj hali Kej.

Pozivamo sve simpatizere, prijatelje i navijače našeg Kluba da dođu, odgledaju prve prijateljske utakmice i pozdrave novu-staru ekipu trenera Marka Spasića.

Prvenstvo Druge lige Srbije počinje 05. oktobra.

Tekst i foto KK Pirot

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline