Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kamera ne miruje

Objavljeno 01.08.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera (nikada) ne miruje! Da nam svima bude bolje ! Javite se, ako je muka ! Ne mora preko združene specijalne aplikacije!

    Drago nam je da sve više zaslužujemo vašu pažnju. Rekoše mi da je jedan portal(čić)  napravio ugovor sa gradskim ocima da združenim snagama naprave android aplikaciju. Smislili su , odnosno uzeli,  TEMU, prepisali naš Video Lavirint i pozvali vas da ih PITATE! Ne znam ni koliko košta to zadovoljstvo, (ili se radi iz  “iskrene ljubavi”) ni ko pita i da li neko odgovara (za nešto), tek očigledno da je mnogo dobro, vidi se po njima, nasloniti se na nekog ko pravilno rasporedjuje “novčana sredstva”!

      Dakle, mi to radimo na jedini mogući, profesionalni način!  Vi nam se javite, mi dodjemo kod vas ukoliko želite da govorite o problemu, potom idemo tamo gde je problem i na kraju pozovamo odgovornog da ODGOVORI. Za to ne mora ova igrarija, put je jednostavniji. Postoji naš mejl, postoji portal, fejsbuk, instagram, tviter i  mi krećemo. Nikoga ne košta ništa. Naša logistika, naši resursi, naši novinari, samo vi i vaš problem.

  Kamera ne miruje je nešto modifikovana forma. Ne traži odgovore, ali ističe probleme koje uočavamo zajedno.  Možete i na takav način, kada nešto uočite, da nam se javite.

Cilj i za jedno i drugo je da vam bude bolje, da nam grad bude uredjeniji!

  Evo nekoliko primera !

Jutros na uglu ulica  Dimitrija Tucovića i 22. Divizije, ponovo kradja onih ploča na elektrostubovima. Žice prete, napon 220 volti.

Javio sam Bobanu Toliću i problem je tokom dana  rešen.

……………………………………………………………………….

Interesovanje za Lidl je sve veće. U toku je selekcija prijavljenih kandidata. Za to vreme  radnici Termomont Beograd rade užurbano! Septembar je rok!

……………………………………………………………………

Jutros oko 9 časova razgovarao sam sa Bobanom Tolićem. Bili smo u parku kod Kalea. Dok smo prolazili pored Bistrice, na onom lepo uredjenom delu ispred česme, kraj postavljenih klupa smeće. Svake noći ovako i svakog jutra naši radnici čiste.

Nešto dalje, samo nekoliko koraka stara pirotska česma. “Šopka“! Nije u sistemu vodovoda. Ljudi, to je mislim, prenošeno “s kolena na koleno”, ovde dolaze. Stariji pre svega. Razlika u odnosu na vodu sa gradskog vodovoda je u tome da ovde nema hlora. Ali ne samo to. Stari Piroćanac Sava Manić kolicima potera više od desetak litara. Dovoljno za tri- četiri dana ! Moji živeli 101 godinu, kaže on!

  Naša Sonja Ćirić  razgovarala je sa Tanjom Vidanović iz Zavoda za javno zdravlje  i ona je, kao i mnogo puta ranije upozorila.

……………………………………………………………………….

Sinoć posle utakmice  Helsinki – Zvezda, da bih primirio nezadovoljstvo, izašao sam da prošetam Kejom. Skratio sam “stazu” jer je ispred mene “prošetao” gmizavac , dužine pedesetak centimetara. Pokušao sam da snimim, ali se vratio, krenuo je u onaj “opožareni” deo i “pobegao” ka dvorištu  vrtića  Prvomajski cvet. Gde tamo !!?   Vraćajući se , iznenadilo me, upaljene su ukrasne svetiljke na novoj stambenoj zgradi. Kako je ono zove “zelena zgrada”, nešto beše “Zeleni Kej”. Kum je potpuno u pravu. Jeste zelena. Izrasla iz korova na Keju, pored Nišave,  lepo se uklapa u ambijent. Ajde da se nadamo da će , kao i sve drugo što je uradjeno na tom potezu i ovaj korov sa Keja i pored Nišave , biti uklonjen kako bi zgrada iz ekoloških razloga  došla “do izražaja”!

………………………………………………………………………….

     Za ovaj put, dovoljno. Očekujemo vas i dalje. Ajde da zajedno sa vama radimo da nam grad bude uredjeniji, a vama još lepše. Za to nam specijalna android aplikacija ne treba! Zar ne, Piroćanci !

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline