Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 11.10.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera (nikad) ne miruje! Radnici Komunalca i na istočnom Keju! Sakriveni mural i uredjene “šestica” i “petica” u “Češlju”! “Pazi, fasada“!!

Za razliku od nekih drugih kojima informacija dolaze na sto ili ih preko “svojih” ljudi dobijaju, pravilo u našoj Redakciji je da tragamo za dogadjajima, da mi zovemo ljude i interesujemo se za eventualne vesti.

Već duže vremena objavljujemo video materijale o korovu na skoro napuštenoj strani , kako smo ga nazvali Istočnog keja, tačnije dela od Gazele prema Prvom maju, tu sa desne strane pored Škole Dušan Radović i dalje.

Naš reporter je  obilazeći grad tokom prepodneva snimio radnike Komunalca koji su uklanjali šiblje i korov na desnoj obali Nišave.

Po ko zna koji put pohvale Bobanu Toliću i njegovim radnicima. Dakle, ako se uredjuje zapadni Kej, ako se tamo rade novoprojektovane ulice pored ekoloških zgrada, zašto se bar ne bi uklonilo šiblje sa obale Nišave.

Da istaknemo različite primere. Uostalom na tome se, kako kažu stariji učimo!

“Promukosmo” ističući problem petospratnice gde i dalje stoji reklama o prozvodima Fabrike gume. Ne zbog te reklame, već zbog toga što je pokrila naš, pirotski mural. I za sada ništa. Na drugoj strani ulice, odmah do Hotela, stanari i Gradska uprava uredjuju fasade. Prve dve zgrade u “Češlju” završene su, valjda će se raditi dalje.

Evo drugog primera. Nije dobar. Na fasadi ovde u Lava Tolstoja opomena. Vodite računa. Da i tu ima stanara.  Ako je  na vašoj kući počeo da se “roni” malter, zid, vi ćete tražiti rešenje, naći nekako novac, da popravite. A ovde , ko će to da uradi!  Lepa zgrada, poslovni prostor, sve kako treba, ali, ajde sad, ko će da popravi !

Evo i to je naš reporter snimio !

Ima još primera , na kojima treba da se učimo. Dobrih, ali i onih drugih. Sve što vidite, šaljite nam. Sve ovo je naše. Tu živimo i želimo valjda da nam bude lepo! Kao u kući, dvorištu, na vikendici gde provodite veći deo vremena.

  

   

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline