Još jedan derbi u Pirotu! Da li će Milan Ćirić uspešno zameniti Marka Vidojevića?

09. oktobar 2019. 10:30 Sport Pirot Plus Online

Prva liga Srbije

13.kolo

Stadion kraj Nišave, 15h

Pirot: FK Radnički-Kabel Novi Sad

Da li će odlazak Marka Vidojevića uticati na igru fudbalera Radničkog, dilema je s kojom se očekuje današnji meč. Derbi ovog kola izazvao je veliko interesovanje i bez obzira što je radni dan , očekuje se da će veliki broj gledalaca doći na Stadion.

Rivali igraju dobro u ovoj polusezoni. Ocena je da se radi o ekipama koje su naprijatnije iznenadjenje u dosadašnjem toku prvenstva.

Novosadski Kabel, ocenjuju stručnjaci igra tipičan "vojvodjanski fudbal" tehnički su dobro pripremljeni. Ocena je da će i ovaj meč biti izuzetno iskušenje za pirotski tim.

Radnički danas prvi put od 6.oktobra prošle godine, neće sa klupe voditi Marko Vidojević. Uspešni stručnjak prihvatio je poziv Nenada Maslovara direktora FK Grbalj, crnogorskog prvoligaša i iz privatnih razloga, pre svega, otputovao juče u Budvu.

Milan Ćirić, mladi stručnjak , iza sebe ima uspešnu karijeru u Bugarskoj, u šampionu Ludogorecu, sa Marjanom Živkovićem, kao njegov prvi saradnik. Ćiriću nedostaje profi licenca , kako bi mogao s pravom da konkuriše za prvog trenera u Radničkom, ili, naravno, u nekom drugom klubu. Očekuje se da Milan Ćirić u narednom periodu dobije i ovo zvanje.

Tokom ove sezone mladi trener bio je "desna ruka" Marka Vidojevića, fudbalska filozofija im je ista i treba verovati, da će Ćirić opravdati poverenje. Ima informacija da će pirotski prvoligaš uskoro dobiti šefa Stručnog štaba.

Za današnji meč Milan Ćirić ima sve fudbalere. Nema povredjenih, nema žutih kartona.

Evo rezultata današnjih rivala u dosadašnjem toku prvenstva.

Rezultati

Sledeće kolo