Iznenađenje za potrošače u Lidlu: Ostvarite popust na vikend kupovinu

25. maj 2020. 10:56 Pirot Plus Online

Sve potrošače Lidla u Pirotu narednih nedelja, pored najboljeg odnosa cene i kvaliteta, očekuje i mogućnost za dodatne popuste. Kupujte u toku radne nedelje iostvarite popust za kupovinu tog vikenda.

Od 25. maja do 19. juna, za svaki račun veći od 1.500 dinara koji potrošači Lidla uPirotu naprave od ponedeljka do petka, dobiće kupon za popustu iznosu od 10 odsto, koji mogu da iskoriste u subotu i nedelju iste sedmice. Ovim kuponom ostvaruje se popust na vikend kupovinu isključivou toku iste nedelje, budući da naredne započinjenovi ciklus. Popust za vikend se ostvaruje uz priloženi isečak dobijen prilikom inicijalne kupovine imože se iskoristiti samo jednom,uz napomenu da sepopusti ne mogu sabirati.

Dodatno, upravo od ovog ponedeljka, Lidl je u svoj asortiman uvrstio i novu letnju kolekciju. Udobnu, kvalitetnu i raznovrsnu letnju odeću za odrasle i mališane: majice,haljine, tunike, šortseve i kupaće kostime pogledajte u novom Lidlovom letnjem katalogu, u kome možete pronaćii opremu za letnje aktivnosti, kao i brojne druge artikle za vašu potpunu udobnost na suncu.

„Pored već prepoznatih Lidl cena i redovnih akcija koje počinju svakog četvrtka u Lidlu,dodatnim popustima na vikend kupovinu, želimo da se zahvalimo na poverenju koje su nam ukazali naši potrošači uPirotu. Verujemo da će iskoristiti popuste za svoje omiljene proizvode, a pravo je vreme da se počnu pripreme za leto. Uz našu novu letnju kolekciju garderobe i opreme za letnje aktivnosti, mogu da isplaniraju porodične aktivnosti i šta je sve potrebno za odmor u prirodi, a ono što je bitno – sve mogu da kupe na jednommestu“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Podsećamo da se Lidlova prodavnica u Pirotu nalazi na adresiVojvodeMišića 31,a radno vreme prodavnice je od 08-22h.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (SchwarzGruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „RetaileroftheYearEurope” za 2018/2019. 

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 39 prodavnica u 27 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.