Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 16.09.2019. | objavio Plusonline

0

Gradska uprava Pirot poziva građane da se uključe u kreiranje budžeta

Gradska uprava Grada Pirota poziva i ove godine sve zainteresovane građane da iskoriste mogućnost i uključe se u proces kreiranja budžeta. Tim povodom objavljeno je sledeće saopštenje:

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo Vas da je budžetski proces pripreme budžeta za 2020. godinu i naredne dve budžetske godine u toku i da možete uzeti učešće u pripremi istog.

Iskoristite mogućnost da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Time ćete direktno uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i Vas, kroz zadovoljenje Vaših potreba.

Jedino što treba da uradite je da date sugestiju šta je po Vama prioritet i potreba za izgradnjom, uređenjem ili unapređenjem neke usluge za narednu godinu. Ne mora da to budu veliki projekti od strateškog interesa, pažnju mogu zaslužiti i mali projekti i usluge koji će građanima Vaših mesnih zajednica, Vaše ulice, zgrade, naselja poboljšati uslove života, oplemeniti Vaš životni prostor, privući nove stanare ili poboljšati snabdevanje u svim vidovima Vaših potreba.

Prikupljanje predloga će trajati od 23.09. – 11.10.2019. godine.

Naša je obaveza da Vas, po sređivanju predloga, obavestimo putem medija, koji od Vaših predloga je ušao u uži izbor za realizaciju.

Vaše predloge možete proslediti mejlom na elizabeta.jelenkovic@pirot.rs ili lično u Uslužnom centru Grada Pirota i mesnim kancelarijama Gradske uprave Grada Pirota na predviđenom obrascu.

Odsek za budžet
Gradske uprave
Grada Pirota

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline