Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 22.07.2019. | objavio Plusonline

0

Grad obezbedio pare za isplatu jednokratnih novčanih pomoći, čeka se odobrenje Ministarstva finansija

U proteklom periodu Centar za socijalni rad u Pirotu završio je reviziju korisnika novčane socijalne pomoći kojih je oko 500, kaže Marija Vasić, direktorka.

Ovom prilikom direktorka Centra za socijalni rad u Pirotu, istakla je da trenutno imaju zastoj u isplati jednokratnih novčanih pomoći i zamolila korisnike za strpljenje jer se problem javio zbog novog načina poslovanja, elektronskog, koje kontroliše Ministarstvo finansija. U ovom trenutku čekaju njihovo odobrenje za transfer sredstava.

Bez obzira što je period godišnjih odmora u Centru za socijalni rad realizuju se sve aktivnosti i priprema detaljno aktivnosti za narednu godinu.

Direktorka Marija Vasić navela je da su imali niz sastanaka koji se tiču izmeštanja dece koja se nalaze u ustanovama socijalne zaštite, zatim aktivnosti oko Nacrta Stategije za izradu socijalnih karata, učestvovali su u javnoj raspravi Strategije razvoja socijalne zaštite u narednih šest godina i još mnogo toga.

Tagovi: , ,



Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline