Goran Kovačević, direktor Kompanije "Gomex": Do kraja godine u Pirotu otvaramo još prodavnica i upošljavamo još radnika

13. septembar 2019. 12:00 Društvo Pirot Plus Online

U Pirotu je trgovinska kompanija Gomex d.o.o. otvorila dve prodavnice. Jedna je preko puta Gimnazije, a danas je svečano otvorena druga u Ulici Save Kovačevića. Ovaj prodajni objekat posetio je i direktor i vlasnik Kompanije, Goran Kovačević.

Prema njegovim rečima u Pirotu će za dve nedelje biti otvorena još jedna prodavnica Gomex, a krajnji cilj je da do kraja godine otvore pet prodavnica sa oko 70 zaposlenih. Kovačević ističe da je Pirot grad sa ozbiljnom tradicijom i velikim brojem stanovnika zbog čega su želeli da tu otvore prodavnice.

U odnosu na druge trgovinske lance Gomex nudi dobar asortiman, dobre cene, tendencija je da sveža roba bude što boljeg kvaliteta i insistira se na domaćim proizvodima. Zbog toga je u planu saradnja i sa lokalnim proizvođačima, objasnio je Kovačević.

Na nivou Srbije u Gomexu radi oko 2.100 radnika, u Pirotu trenutno 24, za dve nedelje će biti još 14, a plan je da na pet prodavnica imaju oko 60 i 70 radnika, rekao je Goran Kovačević, vlasnik Kompanije Gomex d.o.o.