Košarkašice Gimnazijalca "osvojile" Rtanj

11. februar 2019. 08:00 Sport Pirot Plus Online

Seniorke „Gimnazijalca“ su u 10. kolu Prve regionalne ženske lige - jug B, su u Boljevcu savladale ekipu Rtnja rezultatom 56:43. I na ovoj utakmici trener Vladica Ranđelov je veću minutažu dao mlađim igračicama, a sve igračice su se upisale u listu strelaca. Najefikasnija u timu Gimnazijalca bila je Milica Mančić sa 14 poena.

Ovog vikenda počelo je takmičenje u Kvalitetnoj ligi za mlađe kategorije. Juče su u Boru gostovale kadetkinje i pionirke i obe selekcije su zabeležile pobede. Kadetkinje su savladale domaći Bor rezultatom 55:45, a najefikasnije su bile Jovana Ignjatović i Bratislava Ignjatović sa po 13 poena. Pionirke su savladale vršnjakinje iz Bora sa 56:43, a ajefikasnije kod pionirki bile su Anica Golubović sa 19 i Anastasija Madić sa 15 poena.

Seniorke Gimnazijalca u 11. kolu gostuju ekipi Bagdala u Kruševcu. Utakmica se igra u nedelju od 16.00 časova. Kadetkinje Gimnazijalca u drugom kolu dočekuju ekipu Mladost Vesna iz Bele Palanke a utakmica se igra u sredu od 11:15 u sali Tehničke škole.