Efektan završetak građevinske sezone u Pirotu. Danas asfaltirana Molijerova, narednih dana Zapadni kej i Berilovački Put

10. decembar 2019. 14:44 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Povoljne vremenske prilike omogućavaju završetak preostalih radova bogate građevinske sezone u Pirotu. Danas je asfaltirana Molijerova ulica u dužini od preko trista metara čija vrednost iznosi oko dvanaest miliona dinara. Radove je sa svojim saradnicima obišao gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je zahvalio stanovnicima Molijerove ulice na strpljenju s obzirom da je u ovom delu grada bilo dosta problema. Danas je Ulica asfaltirana , a pre toga je urađena kišna kanalizacija i rasveta.

Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta kaže da su radovi u Molijerovoj počeli pre dvadesetak dana. Posle ove Ulice očekuje se asfaltiranje Zapadnog keja i Berilovačkog puta, a ukoliko vreme dozvoli i Dunavske ulice u Romskom naselju.

Jedan od najstarijih stanovnika Molijerove ulice, Siniša Rančić, koji je kuću sagradio još 1980. godine, ima samo reči hvale za lokalnu samoupravu koja će veliku pažnju posvetiti i ovom delu grada u narednom periodu.