Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 23.01.2019. | objavio Plusonline

0

Dragana Tončić, načelnica Pirotskog okruga: Želimo Srbiju bez brutalnih uvreda žena

Žene, članice Srpske napredne stranke, koje profesionalno obavljaju kao rukovodioci važne društvene poslove smatraju da je ovih dana političku i medijsku scenu Srbije preplavilo neprimereno vređanja žena. Tim povodom danas je u prostorijama Povereništva Srpske napredne stranke u Pirotu održana konferencija za novinare. Konferenciji su prisustvovale i članice povereništva SNS-a iz Babušnice. Novinarima  se najpre obratila načelnica Pirotskog okruga, Dragana Tončić.

Izazovi koje svakodnevica stavlja pred žene su ogromni, a biti žena u Srbiji koja se drznula da se uključi u politički i javni život zemlje nosi sa sobom težek teret. Država i Vlada srbije radni mnogo na tome  da rodna ravnopravnost postane jedan od prioriteta celog društva, izjavila je pored ostalog predsednica Opštine Babušnica, Slađana Nikolić. Ona kaže da je i lično doživela brojne neprijatnosti i vređanja u proteklom periodu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline