Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 23.01.2019. | objavio Plusonline

0

Dragana Tončić, načelnica Pirotskog okruga: Želimo Srbiju bez brutalnih uvreda žena

Žene, članice Srpske napredne stranke, koje profesionalno obavljaju kao rukovodioci važne društvene poslove smatraju da je ovih dana političku i medijsku scenu Srbije preplavilo neprimereno vređanja žena. Tim povodom danas je u prostorijama Povereništva Srpske napredne stranke u Pirotu održana konferencija za novinare. Konferenciji su prisustvovale i članice povereništva SNS-a iz Babušnice. Novinarima  se najpre obratila načelnica Pirotskog okruga, Dragana Tončić.

Izazovi koje svakodnevica stavlja pred žene su ogromni, a biti žena u Srbiji koja se drznula da se uključi u politički i javni život zemlje nosi sa sobom težek teret. Država i Vlada srbije radni mnogo na tome  da rodna ravnopravnost postane jedan od prioriteta celog društva, izjavila je pored ostalog predsednica Opštine Babušnica, Slađana Nikolić. Ona kaže da je i lično doživela brojne neprijatnosti i vređanja u proteklom periodu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline