Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 29.10.2019. | objavio Plusonline

0

Dragan Kostić, direktor Slobodne zone Pirot: Pripremamo se za bord direktora svetskih slobodnih zona i planiramo razvoj organizacije za narednih pet godina

Predstavnici Slobodne zone Pirot ovih dana imaju dosta aktivnosti vezanih za Svetsku organizaciji slobodnih zona. Direktor Slobodne zone Pirot, dr Dragan Kostić, rekao je da se spremaju za bord direktora svetskih slobodnih zona, pri čemu on priprema svoj udeo u planu za sledećih pet godina razvoja Svetske organizacije slobodnih zona.

Ovom prilikom Dragan Kostić je pomenuo i najznačajnije događaje koji su obeležili rad Slobodne zone Pirot u proteklih pet godina. Prema njegovim rečima veoma je značajna najveća nagrada Financial timesa i činjenica da je Slobodna zona Pirot u 2018. godini bila prva u Evropi i treća u svetu.

Kostić je istakao da su ove godine dobili četiri nagrade za proširenje na teritoriji Babušnice i Dimitrovgrada i stvaranje regionalne slobodne zone.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline