Dobra vila i Patronažna služba pomažu pirotskim "Romčićima"

04. januar 2019. 22:30 Društvo Pirot Plus Online

Posle objavljenih reportaža na našem Portalu Plus online o romskoj porodici koja živi bez struje i vode u jednoj sobi, humani ljudi se javljaju da pomognu. Nedavno su iz Crvenog krsta obišli porodicu Beriša , sedmoro dece sa ocem i majkom i doneli pakete sa hranom i sredstvima za higijenu. Pomogao je i Frizerski salon "Čupkica" vlasnica Katarina Živković, i Tamara Veljković, patronažna sestra.


http://www.plusonline.rs/druga-strana-zivota-pirotska-ulica-22-divizije-kucerak-bez-broja-unutra-sedmoro-dece-majka-ivana-bakic-i-suprug-alija-berisa-zive-od-ljubavi-17-godina-bez-struje-vode/

Danas su se oglasili Dobra vila Pirot i pirotska Patronažna služba.


Udruženje Dobra vila, ogranak Pirot zajedno sa Patronažnom službom iz Pirota pridružuju se akciji pomoći porodici Beriša i apeluju na sve one koji, na bilo koji način, mogu pomoći ovoj porodici.


Zamoliću sve ljude dobre volje da nam pomognu da ovoj porodici malo olakšamo život i izmamimo osmehe. Sve nam je potrebno za ovu porodicu: novogodišnji paketići, sredstva za ličnu higijenu, osnovne životne namirnice, školski pribor, topla odeća i obuća, posteljina, ćebići... Zamoliću sve vas koji ste voljni da nam pomognete i u ovoj akciji da opet stignemo tamo gde smo i ovoga puta preko potrebni, kontaktirajte me porukom u inbox.