Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 18.10.2019. | objavio Plusonline

0

Dejan Čelar, novi šef Stručnog štaba održao prvi trening! Debituje protiv bivšeg tima!

Dragoslav Jocić Tref u odsustvu predsednika Zorana Nikolića predstavio je pre popodnevnog treninga, Dejana Čelara, novog šefa Stručnog štaba Radničkog.

Fudbalerima se obratio i Dejan Čelar.

 Potom su fudbaleri, predvodjeni trenerima Čelarom, Ćirićem, Jončićem i Savićem izasli na glavni teren Gradskog stadiona.

  Čelar je danas imao prvu priliku da se upozna sa fudbalerima.Tokom prepodneva razgovarao je sa saradnicima, kapitenom Tolićem  i njegovim zamenikom.

 Novi trener će u subotu predvoditi “bele” u meču sa ekipom Bačke koju je trenirao u sezoni kada je ekipa iz Bačke Palanke igrala u Super ligi.

Na treningu nije bilo standardnog golmana Rastka Šuljagića, koji se oporavlja od neugodne povrede ledja.

 Pre početka treninga razgovarao sam sa Dragoslavom Jocićem Trefom

Jocić nam je rekao da se na poziv iz Pirota uključio da pomogne Radničkom, da je posredovao kod dovodjenja sportskog direktora Dragana Tomaševića, sa kojim su zajedno pregovarali o dovodjenju trenera.

Dragan Tomašević, sportski direktor Radničkog, zbog obaveza na poslu, u Pirot će doći u subotu pre podne.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline