Dejan Čelar: Bodovnu zalihu za proleće moramo da obezbedjujemo, najpre, u Pirotu! Pobedom da završimo uspešnu poluseznu!

29. novembar 2019. 11:30 Sport Pirot Plus Online

Prva liga

22.kolo

Stadion kraj Nišave

Iako je svaki meč u ovoj Ligi veoma bitan, uostalom kada i gde nije kada se timovi bore za bodove, ovaj susret "komšija" na tabeli ima dodatne motive. Pobednik će se približiti vodećim timovima i u poslednjem kolu ovog "prvog ipo"dela prvenstva pokušati da "prezimi" s dobrom zalihom bodova !

Još jedan detalj. Bili smo u prilici da gledamo čitav tok utakmice na našem Portalu, a videli i pregled na sajtu Prve lige. Da vas podsetimo !

Naš reporter Goran Tričković, koji je u Lazarevcu imao bolje uslove za rad nego u svom gradu, ovde, napisao je u izveštaju, da je pirotski prvoligaš mogao najmanje do boda. Ovaj detalj, dakle, može da bude veoma bitan, da se ekipa Dejana Čelara ( tada je tim vodio Marko Vidojević) revanšira Lazarevčanima i osvoji bodove.

Pirotski strateg Dejan Čelar za subotnji meč, poslednji u ovoj godini, neće moći da računa na Miloša Spasića, najboljeg pirotskog fudbalera. "Pati" se povredio na prethodnoj utakmici, na terapiji je , a uz sve to ima i parne kartone. Čelar veruje da će biti spreman za sredu i meč u Dobanovcima. Inače, Kolubara ima dobar tim i u poslednjih sedam kola nije poražena, osvojili su 13 bodova, igrali nerešeno u Novom Pazaru i Dobanovcima.

Derbi kola Radnički – Kolubara, možete pratiti na našem Portalu "IZ MINUTA U MINUT"

22.kolo

Rezultati

Sledeće kolo