Čovek o kojem se govori: Marko Vidojević, trener Radničkog!  Prva ligo, vraćamo se kući!!

22. april 2019. 13:00 Sport Pirot Plus Online

Pirot se vratio Radničkom. Ili, Radnički i Pirot ovih dana postaju jedna od prvih fudbalskih tema u Srbiji. Marko Vidojević, posle osam uzastopnih pobeda, postao je čovek o kojem govori ne samo fudbalski Pirot , već i Srbija. Posle nemirne jeseni, lošeg starta u Srpskoj ligi, mnogi su bili spremni da predvide loša vremena za pirotski tim.

A onda je u novembru prošle godine iz Budve, gde živi sa porodicom, u Pirot stigao Marko Vidojević, nekada je sa Vignjom i Trefom napravio rezultate koji će se pamtiti.

I onda je sve krenulo! Sve se polako menjalo. Jeste u Radničkom ostalo malo ljudi, jeste da je Zoran Nikolić, predsednik nosio veliki teret organizacije Kluba, ali je u Marku i novom timu, crpeo energiju i sve je krenulo kako je naljlepše.

Radnički je juče savaldao još jednu prepreku, savladao četvrtu ekipu na tabeli, ekipu koja slovi za jednu od najboljih. Nije Radnički juče samo pobedio sa 2:0, Markov tim je juče, održao još jedan javni čas iz fudbala i još jednom poslao poruku fudbalskom svetu u Srbiji, ono, Prva ligo, vraćamo se kući!

Dogovorili smo da danas razgovaramo sa Markom, ovde na "našem terenu" ovde gde smo , kada je došao , prvih dana novembra prvi put razgovarali. Evo razgovora, ovo je, rekao bih "duboka analiza" svega što je uradjeno za ovih šest meseci!