Bogatstva Srbije na kalendaru programa EU PRO za 2019. godinu. Medju nagradjenim i radovi Mihajla Tošića, učenika pirotske Gimnazije i Katarine Živković, učenice Ekonomske škole

19. decembar 2018. 11:05 Društvo Pirot Plus Online

Danica Stojanović, učenica Umetničke škole iz Niša dobitnica je prve nagrade na konkursu za kalendar razvojnog programa EU PRO za 2019. godinu, dok su drugo i treće mesto pripali Katarini Stojanovoć iz leskovačke Gimnazije i Stanici Ramadanović iz Tehničke škole „Nikola Tesla“ iz Surdulice. Nagradjeni su i učenik pirotske Gimnazije Mihajlo Tošić i učenica Ekonomske škole Katarina Živković.

Saopštenje Marjana Ćirića, direktora Ekonomske škole

Rad učenice 4. razreda Ekonomske škole Pirot, Кatarine Živković izabran je među 12 najboljih radova, i nalazi se na kalendaru EU PRO-a za 2019. godinu. Učenica Кatarina Živković je nagrađena mobilnim telefonom.

Rad Danice Džunić, učenice 1. razreda Ekonomske škole Pirot ušao je u uži izbor za kalendar i bio je istaknut na izložbi povodom dodele nagrada.

Mentor učenicima Ekonomske škole Pirot bila je profesorka likovne kulture Nina Gogić i ona je nadgledala rad učenika.

Svečana dodela nagrada pobednicima likovnog konkursa održana je 18. decembra 2018. godine u Кraljevu. U okviru svečanosti je organizovana i izložba najboljih prispelih radova i predstavljen je kalendar EU PRO-a za 2019. godinu.