Boban Tolić: Ukrašavamo grad, radićemo behaton stazu kod Gradašničke reke. Uz dnevne aktivnosti, ovo će biti poslednji poslovi u ovoj, bogatoj radovima, 2016.godini!

02. decembar 2016. 15:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Decembar krenuo! Vreme nas je naviklo da prvih dana decembra radnici Komunalca ukrašavaju grad raznobojnim svetiljkama, postave ono “nebo” kako ga zovu na Trgu ispred Doma kulture, “nikne” ona velika jelka na Crvenom trgu, duž glavne ulice, takodje, postavljaju se svetiljke u boji, a evo sad se ukrašava i novi park kod Kalea.

Sve to snimićemo i večeras “u boji” danas smo želeli da zabeležimo, da snimimo pomenute radove. Evo, redom, onako kako smo i pomenuli. Duže smo se zadržali snimajući “jelku” kako raste i “propinje” se u nebo!!

Kada smo dogovarali sa Bobanom Tolićem, da se sretnemo na nekom od ovih mesta, rekao nam je još jednu vest, odnosno, aktivnosti na pazarskom groblju. Tamo se postavlja žičana ograda i sadi zimzeleno drveće.

I konačno, Boban Tolić, sreli smo se na kamenom mostu na ulazu u Gradić. Ispod nas bistra voda u kanalu, što je, jedan od detalja koji smo tokom ove godine često pominjali i hvalili. Parkove naravno. Ovog puta, teme su bile druge. Ukrašavanje grada i radovi na Pazarskom groblju.

Eto i Komunalac polako završava jednu od najuspešnijih godina. Ostala je staza od behatona kod Gradašničke reke. No, o svemu tome ćemo tek razgovarati. Ovo danas bio je dnevni raport za dan, petak, 2. decembar!