Asfaltira se Ulica Jorgovana; Vladan Vasić: Držimo obećanja, to je princip našeg funkcionisanja! VIDEO

03. septembar 2016. 13:11 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

U naselju Radin Do, u Ulici Jorgovana ovih dana radi se na asfaltiranju ove ulice. Danas su radove obišli gradonačelnik Vladan Vasić i direktor Direkcije za izgradnju Branislav Kostić.

Gradonačelnik Vladan Vasić ovom prilikom istakao je da se ulazi u špic građevinske sezone, ali da očekuje da svi predviđeni poslovi budu završeni do kraja. Ove godine asfaltira se oko 500 metara Ulice Jorgovana, a sledeće godine će biti uređen i preostali deo. Gradonačelnik je posebno naglasio da sve ono što obećaju nastoje da učine i drže obećanja, što je princip njihovog dugogodišnjeg funkcionisanja. Prema planu je pored uređenja ulica u gradu i uređenje putnih pravaca prema selima.

Miloš Jončić, odbornik u Skupštini Grada Pirota zahvalio se Gradskoj upravi zbog asfaltiranja dela Ulice Jorgovana i dodao da je ovo naselje veliko i ima mnogo problema, ali veruje da će u saradnji sa Gradom biti blagovremeno rešeni.

Goran Rančić, predsednik Saveta Mesne zajednice Radin Do kaže da je ovo nastavak dobre saradnje sa Gradskom upravom i istakao sve ono što je do sada urađeno. Prema njegovim rečima u planu je još nekoliko projekata koje planiraju uz pomoć lokalne samouprave da urade u narednom periodu.

Radove izvodi firma Drumovi AD, a vrednost radova je oko sedam miliona dinara.