Ako ne bude neočekivanih rezultata, rukometašice Pirota ostaju u Ligi !

12. maj 2019. 10:29 Sport Pirot Plus Online

Super B liga


21.kolo


Požarevac : ŽRK Požarevac - ŽRK “Pirot” 30:26 ( 16 : 14 )


ŽRK ”Pirot”: Mr. Tošić, Savić 5 , Stojanović , Ćirić 1, Selena Tančić 1, Simona Tančić (K) 8, Kričak 5, Zdravković, Grozdanova 5, Ml.Tošić, Antić, Djordjević 1


Susret ekipa koje se bore za opstanak protekao je u rezultatski neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici. Ponovilo se, kao mnogo puta do sada, da naš tim ne iskoristi brojne prilike i na kraju dozvoli rivalu da lakše nego što je o na terenu izgledalo, osvoji bodove.


Naš tim je od početka bio u vojstvu, u 7.minutu bilo je 4:1 za ekipu Nine Tošić. Domaće su izjednačile u 13.minutu na 5:5, Pirot je ponovo poveo. Ekipe su se smenjivale u vodjstvu sve do 16.minuta kada je ponovo bilo nerešeno 8:8. Do kraja prvog poluvremena Požarevljanke su imale prednost. Pirot je u 26.minutu izjednačio na 13:13 i to je rezultatski bilo sve u prvom delu.


U nastavku su naše rukometašice , kako to obično biva u jednom periodu ,,pale,, u igri, nisu iskoristile brojne ,,zicere, što je omogućilo Požarevljankama da imaju razliku od dva do tri gola razlike.


Naš tim još uvek ima šanse da ostane u Ligi. Mnogo zavisi i od rezultata konkurentskih ekipa . Uvek je moguće da se dogodi neko ,,iznenadjenje,,!


U subotu naša ekipa igra još jedan meč odluke, dolazi veoma dobra ekipa Pančeva.


21.kolo


Rezultati


11/12.05.2019