Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 27.06.2019. | objavio Plusonline

0

Akcionari Tigra a.d. zadovoljni postignutim poslovnim rezultatima u 2018. godini. Direktor Ilić očekuje veće prihode u 2019.

Danas je održana redovna godišnja sednica Skupštine Akcionarskog društva Tigar.Na sednici je usvojen Finansijski izveštaj  i Konsolidovani finansijski izveštaj  Tigar a.d. za 2018.godinu sa izveštajem Nezavisnog revizora, izveštaj u vezi sa finansijskim izveštajem, odnosno Izveštaj Izvršnog odbora o poslovanju i Izveštaj Nadzornog odbora. Akcionari su doneli odluku o izboru revizora za 2019.godinu  . U radu Skupštine učestvovali su akcionari koji poseduju najmanje hiljadu sedamsto akcija.

Ono što je izuzetno važno Tigar maksimalno upošljava svoje kapacitete, radi se u tri smene i za dvadeset posto su povećani prihodi u odnosu na 2017. Godinu. Generalni direktor Tigra, Vladimir Ilić, kaže da sadašnji pokazatelji o poslovanju nagoveštavaju još bolje poslovne rezultete u ovoj godini.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline