Akademija Oxford počinje sa radom i u Pirotu

10. septembar 2019. 05:00 Društvo Pirot Plus Online

Akademija Oxford osnovana je 2008. godine i od tada sprovodi programe neformalnog obrazovanja, kurseve stranih jezika, prekvalifikacije i dokvalifikacije, prevodilačke usluge sudskih tumača.

Naši centri nalaze se u preko 30 gradova širom Srbije, a sada nas možete pronaći i u Pirotu na prometnoj i atraktivnoj lokaciji u centru grada, kako bismo svim Piroćancima bili podjednako dostupni. Akademija Oxford nudi obuke za više od 30 jezika, od najtraženijih – engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, ruskog... preko "komšijskih" kao što je na primer bugarski, pa do najsloženijih – arapskog, kineskog, japanskog... Nastava se odvija u prijatnom ambijentu naših učionica koje su moderno opremljene i klimatizovane.

Cilj nam je da se svi polaznici osećaju prijatno i zadovoljno. Ukoliko postoji interesovanje, u školi formiramo grupe, ali čak i ako ste jedini polaznik, pronaći ćemo rešenje da jezik savladate. Naši kursevi jezika dostupni su na način koji sami odaberete. Rad u učionici, individualni časovi, online nastava, predavanja u firmi za grupu zaposlenih su varijante koje nudimo.

Za jezike za koje nudimo kurseve obezbeđujemo i usluge prevođenja, sa ili bez overe sudskog tumača. Posetite naš sajt (akademijaoxford.com) i putem online kalkulatora izračunajte koliko će vas tačno koštati da tekst prevedemo za vas.

U Školi stranih jezika u Pirotu, baš kao i u drugim centrima širom Srbije, kursevi jezika dominiraju, pošto za njih vlada najveće interesovanje. Imajte u vidu, međutim, da kod nas možete pohađati i školu računara, od početnih kurseva do najviših nivoa znanja, i dobiti međunarodno priznate sertifikate. Obuka se kreće u nekoliko pravaca, pa možete izabrati programiranje, koje je trenutno najpopularnije, upotrebu kompjutera u oblasti dizajna, projektovanja, poslovanja... Podsećamo i na brojne stručne kurseve, prekvalifikacije i dokvalifikacije za sve zainteresovane. Nakon završene obuke, sertfikati su validni i priznati.

Za više informacija pozivite nas na telefon: 060/018-30-44 ili dođite lično na adresu Knjaza Miloša 40 gde vas čeka uvek prijatno osoblje, od koordinatora do profesora, čiji je primarni cilj širenje znanja, na način koji vama odgovara, u opremljenim i ugodnim prostorijama za rad.

Posetite nas!

*Marketing