Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 30.08.2018. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić: Zamenili smo oko 30 kilometara azbestnih cevi. Radovi u Berilovcu napreduju, neće više biti zamućenja vode!

Pre neki dan, radnici Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija započeli su radove na zameni azbestnih cevi u ulici Živojina Nikolića Brke u Novom Tigrovom naselju.

  Na licu mesta tada smo razgovarali sa Zoranom Nikolićem, direktorom. Bila je to prilika da pitamo i o poslovima i projektima koji predstoje. Do sada je oko 30 kilometara azbestnih cevi zamenjeno, kaže direktor.

   Jedan od najznačajnijih poslova u okviru projekta KfW je Crpna stanica u Berilovcu, vredna oko milion i 400 hiljada evra je u toku. Izgradnjom ovog postrojenja više naši suhradjani neće strepeti od obilnih padavina i zamućenja.

   Zoran Nikolić, govorio je i o nastojanjima da se nastave aktivnosti na obezbedjenju sredstava za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Vrednost je preko deset miliona evra. Radi se na finansijkoj konstrukciji, lokacija je poznata.

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline