AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 30.08.2018. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić: Zamenili smo oko 30 kilometara azbestnih cevi. Radovi u Berilovcu napreduju, neće više biti zamućenja vode!

Pre neki dan, radnici Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija započeli su radove na zameni azbestnih cevi u ulici Živojina Nikolića Brke u Novom Tigrovom naselju.

  Na licu mesta tada smo razgovarali sa Zoranom Nikolićem, direktorom. Bila je to prilika da pitamo i o poslovima i projektima koji predstoje. Do sada je oko 30 kilometara azbestnih cevi zamenjeno, kaže direktor.

   Jedan od najznačajnijih poslova u okviru projekta KfW je Crpna stanica u Berilovcu, vredna oko milion i 400 hiljada evra je u toku. Izgradnjom ovog postrojenja više naši suhradjani neće strepeti od obilnih padavina i zamućenja.

   Zoran Nikolić, govorio je i o nastojanjima da se nastave aktivnosti na obezbedjenju sredstava za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Vrednost je preko deset miliona evra. Radi se na finansijkoj konstrukciji, lokacija je poznata.

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline