Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.01.2018. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić, predsednik Radničkog: Ne “ćuti” Radnički pripremam promene, realizovaćemo nove planove i ideje!

Juče smo iskoristili priliku da sa Zoranom Nikolićem, uspešnim, direktorom Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, jednog od najboljih preduzeća u ovoj oblasti u Srbiji, da razgovaramo o Radničkom.

 Svakodnevno, brojni ljubitelji fudbala pitaju, zašto se ćuti u Radničkom! Jučerašnji razgovor o Vodovodu i kanalizaciji, iskoristili smo da razgovaramo i o Radničkom gde je Zoran Nikolić predsednik. Stekao se utisak da se u Radničkom očekuju neke promene u navikama, radu.

  Na početku smo Nikolića pitali kakav je utisak stekao kada je preuzeo Klub, kakva je dugovanja zatekao, da li su ostale obaveze prema fudbalerima?

   Nekada je bilo čast biti u rukovodstvu Radničkog. Nepisano pravilo u klubovima da članovi rukovodstva mesečno preko poslovnih partnera obezbede odredjen novac. Da li je to slučaj u našem Klubu? Da li će biti kadrovskih promena? 

   Jedno od najbolnijih problema u Radničkom je nebriga o mladjim selekcijama poslednjih godina. Da li će se tu nešto menjati? U politici, trenerskom kadru, saradnji sa obližnjim klubovima.

      Prošle godine zahvaljujući Darku Mariću, menadžeru FIFA, grupa mladih fudbalera  Kineza bila je u Pirotu. Marić je obezbedio i odredjenu finansijsku pomoć. Da li se konkretna saradnja očekuje i dalje ?

    Radničkom su potrebna profesionalna lica. Sportski direktor i rukovodilac mladjih selekcija. Da li je to moguće ostvariti. Da li postoje izgledi da se postave svetiljke na pomoćnom terenu ,,kavez,,?

  Ovo su neka od pitanja koja smo postavili Zoranu Nikoliću. Na neka decidirano nije mogao da odgovori jer je u toku sagledavanje stanja.

   Očekujemo vaše komentare i dodatna pitanja.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline