Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.07.2017. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić, predsednik Radničkog: Naša velika želja je da vratimo naše nekadašnje fudbalere, Bojana Dojkića i Željka Dimitrova!

Dražen Dukić je poznat kao marljiv, radan trener, tako je borbeno i uporno igrao fudbal. I pored velike vrućine, na pomoćnim terenima Gradskog stadiona atmosfera je radna. Još uvek je period prilagodjavanja na ekipu, saradnike, mnogo je mladih igrača i ovih dana Dražen Dukić više procenjuje  vrednosti brojnih mladih igrača iz podmlatka u želji da neki od njih nastave da igraju u Radničkom. Tu su Cvetković, Kostadinović, Vasov, Ivković, Luka Petrović, vraćen je Boškov iz Jedinstva… U zavisnosti od toga kako prodje prelazni rok , tako će Dukić i doneti odluku.

 Podsećamo Radnički je ostao bez dvojice ponajboljih Denisa Ristova i Stefana Markovića, a kako smo saznali,  Nemanja Petrov zbog visokog obeštećenja koje traži Radnički, će se najverovatnije vratiti. Otišli su i  Čordašić , Bućković i Memedović.  Neizvesno je kakvu će odluku doneti talentovani Darko Vasić, s obzirom na planove  da studira u Beogradu.

    Zoran Nikolić,  predsednik Kluba, dokazan kao sposoban privrednik, pod čijim je rukovodstvom Javno preduzeće Vodovod i kanalizacija postiglo izuzetne rezultate, nastoji ovih dana da , kako je i obećao, vrati u Pirot dvojicu izuzetnih fudbalera, Piroćanaca, koji igraju u drugim klubovima. Željko Dimitrov je prošle sezone bio medju najboljim igračima Dinama iz Vranja i  sa njim se razgovara. Velika želja Zorana Nikolića, je odlični štoper Bojan Dojkić, koji je poslednjih nekoliko godina igrao u Grčkoj.

–         Razgovaramo ovih dana da ovu dvojicu dobrih momaka i fudbalera vratimo kući. Sa Željkom Dimitrovom , nadam se, razgovori su pri kraju. Predstoji mi razgovor sa  Bojanom Dojkićem, koji je ostavio mogućnost razgovora. Dojkić je svakog leta ovde, ali do tada nije bio spreman da priča o povratku u Radnički. Imam utiak da će ovoga puta razgovor biti uspešan.

Inače, odluku o tome ko će od igrača sa strane doći u Pirot donosi Upravni odbor na predlog šefa Stručng štaba i o tome se još nije razgovaralo. Bilo je razgovora sa nekim igračima, ali za sada bez rezultata. Trener Dražen Dukić sada meri vrednosti mlaih igrača i on će uskoro odlučiti na koga od njih može da se osloni, rekao nam je Zoran Nikolić, predsednik Radničkog.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline