AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 11.01.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Zoran Nikolić: Planirane investicije u 2018. oko 230 miliona dinara

Javno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” u ovoj godini planiralo je oko 230 miliona dinara investicija, deo iz saopstvenih sredstava, oko 45 miliona, a ostatak iz programa Razvojne banke KfW, oko 1,6 miliona evra, rekao je gostujući u emisiji video Presing, direktor ovog preduzeća Zoran Nikolić. Prema njegovim rečima sopstvena sredstava biće utrošena na zamenu vodovodne mreže u gradu i selima, a ove godine očekuje se i početak izgradnje kanalizacije u selu Izvor.

Sredstva nemačke Razvojne banke KfW biće iskorišćena za jedan od važnijih projekata, a to je rekonstrukcija crpne stanice Berilovac. Tu je deo tendera uradjen, očekujemo da se do kraja januara izabere izbodjač radova. Projektom je predvidjeno da se radovi, ukoliko se dinamika ispoštuje, završe do oktobra.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline