AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.08.2018. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić : Obezbedićemo sve uslove za takmičenje. Značajniji deo posla imaće Stručni štab i fudbaleri!

Radnički je u sredu odigrao meč sa Sindjelićem. Kako, pogledajte izveštaj.

    Pre utakmice  razgovarali smo sa Zoranom Nikolićem, predsednikom Kluba.  Nikolić je prisustvovao Konferenciji klubova, razgovarao sa čelnim ljudima Saveza, upoznao predstavnike klubova. Verujemo da je stekao utisak koji će  biti važan lično za njega, ali i za Klub i rezutate sveukupno.

   O onom fudbalskom delu, naravno brinu stručna lica, Zoran Nikolić se čini se sam ili sa još nekim, pre svega zahvaljujući razumevanju Gradske uprave, bori, nastoji da sve ekipe u Klubu imaju nesmetane uslove da rade i takmiče se do kraja sezone.

    Razgovarajući sa njim stekli smo utisak da taj segment u Klubu neće biti veliki problem. Posle utakmice, dobro smo razumeli, da će  značajniji deo posla morati da uradi fudbalski pogon.

  Radnički će u jesenjoj sezoni  imati pet selekcija koje će se nadmetati za bodove. Zadatak je ozbiljan, Nikolić  je ubedjen da će ono što je do rukovodstva biti rešeno. O fudbalskom delu neka brinu treneri i igrači! Naravno!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑