AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 10.01.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Zoran Nikolić: Još jedna uspešna godina, realizovani brojni projekti, finansijska dobit 27 miliona dinara

Nekoliko godina unazad govorimo i hvalimo se činjenicama da su pirotska javna preduzeća medju najuspešnijima u Srbiji i da  postvaruju pozitivne rezultate. Čekali smo da pred kraj godine odbornici usvoje izveštaje, planiove i programe, da bi od danas krenuli u razgovore sa direktorima. 

Zoran Nikolić, direktor Javnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” koje je medju najboljim preduzećima ovakve vrste u Srbiji, bio je danas naš gost u Video Presingu. Za današnji Portal izdvojili smo samo nekoliko detalja koji su karakterisali prošlu godinu.

Nikolić je najpre govorio o zameni azbestnih cevi. Pored sredstava iz Programa KfW Vodovod je izdvojio i svoja sredstva za gradsku i seosku mrežu.

Pored radova na terenu, iz sredstava KfW kupljena je i mehanizacija koja je omogućila da ovo preduzeće završi brojne radove.

Investicija , takodje iz programa KfW je i Monitoring koji će omogućiti Vodovodu kompletan uvid u mrežu u gradu i 20 sela, a koji podrazumeva potpunu kontrolu rada pumpi, protok vode, mutnoću, hlorisanje  i dezifenkciju.

Na  Portalu ćemo sutra postaviti razgovor o programu za 2018. godinu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline