Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 17.07.2017. | objavio Plusonline

0

“Zlatne ruke Stare planine” druge na takmičenju u Sokobanji

U petak, 14. jula, održana je tradicionalna manifestacija „Zlatne ruke“ u Sokobanji. Ova manifestacija podrazumeva takmičenje u pripremanju tradicionalnih jela, veštinama starih zanata i narodnim rukotvorinama.

Udruženje žena “Zlatne ruke Stare planine” i ove godine učestvovalo je na ovom takmičenju i osvojilo drugo mesto. Minja Nikolić, predstavnica Udruženja, kaže da su jako zadovoljne zbog nagrade koja im mnogo znači i motiviše ih da nastave sa predstavljanjem tradicionalnih staroplaninskih jela na svim takmičarskim manifestacijama.

Pored diplome za osvojeno drugo mesto, Udruženje “Zlatne ruke Stare planine” dobilo je i vaučer u iznosu od 16.000 dinara.

Za ovaj događaj vladalo je veliko interesovanje, ove godine bilo je preko 100 učesnika iz cele Srbije i više od 5.000 posetilaca.

*Fotografija preuzeta sa sajta Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja

http://www.otks.org.rs/sr/vesti/32-opstinsko-takmicenje-zlatne-ruke

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline