AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.01.2018. | objavio Plusonline

0

Zdravlje iznad svega. Hajdemo da pomognemo našoj sugradjanki Snežani Djordjević koja se od teške bolesti leči u Acibademu u Turskoj!

Ovih dana, tokom praznika, prva iskrena želja koju smo jedni drugima slali bila je – dobro zdravlje! Svako od nas bi u tom trenutku zastao shvatajući težinu, suštinu, značaj te poruke. Sve se drugo može, ali bez zdravlja nema pravog života, ostvarenja želja, ciljeva.

 Sve to, nosimo u sebi, radeći ovaj posao, razmišljajući o svakoj poruci koju dobijemo i vapaju za pomoć. Nastojali smo da maloj Mili Panić pomognemo na odredjen način i pre neki dan smo se sa Milom i njenom majkom sreli. Mila je vesela devojčica. Završila je šestomesečne preglede i živi normalnim životom mada je deo tumora ostao u organizmu. Ostaje nada da se više neće ponavljati.

 Danas nas je pozvao naš sugradjanin Nenad, radnik je Komunalca, radi na održavanju terena na Gradskom stadionu. Drhtavim glasom pitao je da li možemo da pomognemo.  Ima suprugu koja je teško obolela. Snežana se leči  u Acibademu , kancer odeljenje u Sofiji. Snežana je trenutno u Pirotu, čeka da u narednom periodu primi još četiri hemoterapije. Imaju dvoje  dece. Humanitarni fond Aleksandra Šapića, kao i Mili Panić, uključio se da pomogne  našoj sugradjanki Snežani Djordjević.  Ono što osećamo to je da se divimo Aleksandru Šapiću u Fondaciji  ,,Budi human,, tim dobrim ljudima koji shvataju tudje muke i nevolje. Ono što mi možemo u ovom trenutku da učinimo, da objavimo detalje objavljene na sajtu Budi human.

 Nastojaćemo da sa naše strane nastavimo akciju! Snežana samo hrabro!

http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/410/snezana-djordjevic

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline