Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Izbori 2017

Objavljeno 30.03.2017. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota poručio na predizbornom skupu: Podrška Aleksandru Vučiću, rezultat dobre saradnje sa Vladom Srbije, koja je omogućila brži razvoj Pirota!

Danas  je  u Sali Kluba Vojske u Pirotu održan predizborni  skup  kome su prisustvovali simpatizeri  Srpske napredne stranke i  Socijalističke partije Srbije. Odlukom šireg rukovodstva, podršku Aleksandru Vučiću pružili su i simpatizeri Koalicije za Pirot.

Pristalice Aleksandra Vučića najpre je pozdravila načelnica Pirotskog okruga, Dragana Tončić.

   Prisutnima se obratio i Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, koji je istakao da je Pirot mnoge rezultate u proteklih nekoliko godina postigao zajedno sa Vladom Srbije.

Naš cilj je da uz podršku Vlade Srbije,  Pirot nastavi da raste i bude pravi evropski grad. Ovakvi  trenuci zahtevaju ljude koji imaju hrabrost da donesu značajne odluke i imaju odgovore.  \Bez dvoumljenja, ovo je naš stav u korist gradjana Pirota, rekao je Vasić!

 

Visoki funkcioner Srpske napredne stranke, bivši ministar odbrane, Bratislav Gašić, smatra da je jako važno da da se zaboravi stranačka pripadnost i da u nedelju preovlada razum koji Srbiju vodi ka daljem razvoju koji je započeo kandidat za predsednika Republike , premijer , Aleksandar Vučić.

Predsednik Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić, je pored ostalog rekao da je stav Socijalista od početka kandidature za izbor predsednika Srbije bio jasan. Saradnja Socvijalista i Naprednjaka je Srbiju povela ka uspehu i zato se on nije kandidovao za predsednika već podržava Aleksandra Vučića.

 

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline