AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 18.09.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

Vozili smo, nedelja, 17. septembar , našim pirotskim Koridorom 10, samo zbog vas. Uživajte!!

Sećam se,  pre više godina, kada se govorilo da će Koridor proći kroz Pirot i kada je ,  tada predsednik Opštine Vladan Vasić govorio kako će,  kada bude završen Koridor 10 da  nas spoji, od Evrope do Bliskog Istoka i da će biti značajno za privlačenje stranih investitora, sve to činilo nam se kao lepa, ali daleka priča.

   Juče je u 10 časova Aleksandar Vučić , predsednik Srbije, svečano je otvorio deonicu od Pirota do Dimitrovgrada, a oko 18 časova, zbog ograde koja se radila,. Koridor 10 pušten je u saobraćaj.

    Novinarska znatiželja, ali i ono pirotsko u meni, nije me držalo da  se  jutros oko 9 časova,  ne uputim Koridorom 10. Da osetim sve lepote , zadovoljstvo, da srećan kao Piroćanac, snimim prvi dan Koridora 10 i to vam prikažem,  da stoji u istoriji upisano. Danas je  nedelja  17. a Koridor radi od sinoć, subota 16. septembar od 18 časova.

   Evo ,  uživajte. Neke detalje sam komentarisao da vam možda bude lakše da pratite.

     Krenuo sam od Sarlaha , a završio putešestvije na granici. I obratno. Videćete i veliki broj fotografija.

    Ako već danas  putujete našim, pirotskim Koridorom, srećan put!!!

 

 

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline