Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 01.10.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Realizovali smo davnašnju viziju izgradnje saobraćajnog prstena oko grada

Jedna od najskupljih investicija koja se realizuje iz Budžeta grada Pirota u ovoj godini jeste probijanje Ulice Ćirila i Metodija i povezivanje za Drugim ringom. Danas je završeno asfaltiranje Ulice , a radnici Preduzeća Drumovi A.D. završili su posao petnaestak dana pre ugovorenog roka. Ulica je bulevarskog tipa sa širokim trotoarima, biciklističkim stazama i zelenim površinama.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da je realizacijom ovog posla ostvarena vizija izgradnje prstena oko grada što će u velikoj meri doprineti rasterećenju saobraćaja i pojačanoj stanogradnji u naselju Senjak.

Postavljanjem habajućeg sloja asfalta završena je druga faza radova u Ulici Ćirila i Metodija izjavio je, pored ostalog, Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta. Vrednost radova je oko 53 miliona dinara.

Ovih dana trebalo bi da bude asfaltirana Ulica Branka Radičevića a pojačano se radi u Ulici Lava Tosltoja i Vuka Pantelića.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline