AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 11.10.2017. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić obišao Energanu „Senjak“. Toplana spremna za novu grejnu sezonu.U prespektivi grejanje na biomasu

JKP“Toplana“ Pirot je u poslednjih sedam godina realizovalo jednu od najvećih investicija od osnivanja Preduzeća. Uz pomoć Nemačke razvojne banke, lokalne samouprave i delimično svojih sredstava kompletno je rekonstruisan sistem daljinskog grejanja. Izgradjena je Energana „Senjak“, stari toplovodni sistem zamenjen najsevremenijim predizolovanim cevima, ugašene su stare kotlarnice i ugradjene savremene automatske podstanice. Time je dobijen ekonomičan i savremen sistem grejanja koji omogućava korisnicima mogućnost štednje i plaćanje prema utrošku.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, obišao je Energanu „Senjak“, poručio da novi sistem garantuje kvalitetnije grejanje i da je Toplana spremna za početak nove grejne sezone.

Razvojni ciklus toplane se ovim ne završava istakao je gradonačelnik Vasić. U perspektivi je mogućnost grejanja na biomasu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline