Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 14.10.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Cilj nam je da se u Pirotu bolje posluje i živi, da je više zaposlenih i da standard raste

U maju ove godine zvanično je konstituisan Socijalno ekonomski savet Grada Pirota. Prema poslovniku jednom u tri meseca, a prema potrebi i ranije održavaju se sednice. Danas je održana prva radna sednica na kojoj je pored ostalog, usvojen izveštaj o realizaciji Lokalnog akcionog plana zapošljavanja i inicijativa o aktivnom učešći SES-a u postupku privatizacije Kompanije „Tigar a.d.“.

Gradonačelnik Pirota i predsednik Socijalno ekonomskog saveta, Vladan Vasić, izjavio je posle sednice da se razgovaralo o važnim temama i da je dijalog ovakve vrste veoma važan i koristan za unapređenje poslovanja i privrednog ambijenta u Pirotu.

Tigar je na putu oporavka što potvrđuje svojim poslovnim rezultatima već nekoliko godina, istakao je član SES-a i predsednik Samostalnog sindikata Tigar a.d. Slobodan Petrović. Zato je i pomoć države i dalje neophodna kao i aktivna saradnja SES-a sa nadležnim organima Srbije.

Naredna sednica Socijalno ekonomskog saveta Pirota trebalo bi da se održi krajem novembra ili početkom decembra.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline