Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 25.03.2016. | objavio PlusonlineAdmin

0

Video vest: Radnici Komunalca i Vodovoda izvode pripremne radove za uredjenje trotoara u glavnoj ulici! VIDEO

Radovi na uredjenju trotoara u glavnoj ulici nastavljeni su. Radnici Komunalca su pre nekoliko dana prema planu i proceni stručnjaka posekli do odredjene visine neka od starih stabala. Danas je većina stabala koja su ostavljena na odredjenu visinu uklonjena. Ostalo je još nekoliko za koja će zbog dubokih korena biti potrebna mehanizacija.

U isto vreme, da bi se radilo sinhronizovano,  ispred zgrade preko puta Gimnazije radnici Vodovoda i kanalizacije počeli su da  pripremaju teren na ovom potezu  za zamenu  priključnih vodova od kraja ulice Ćirila i Metodija duž trotoara od Gimnazije do Doma kulture  ka  stambenim zgradama  i kućama . 

Prema najavama iz Direkcije narednih dana će početi postavljanje behaton ploča na torotoaru  od Doma kulture  do ulice Danila Kiša. Vrednost radova je 6 miliona dinara.

U toku je priprema tehničke dokumentacije za uredjenje trotoara sa obe strane u ulici Danila Kiša od glavne ulice do Pešačkog mosta. Za ove radove planirano je 8 miliona dinara.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline