Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 22.05.2018. | objavio Plusonline

0

Vesti iz OŠ “Vuk Karadzić”

Petar Popović, učenik sedmog razreda OŠ “Vuk Karadžić” osvojio je 3.mesto na republičkom takmičenju iz informatike – Srpska informatička olimpijada.

Učenik je zauzeo 21.mesto u republici u konkurenciji učenika sedmog i osmog razreda. Sa učenikom je radio profesor informatike i računarstva Ivan Vasić.

*******************

U okviru programa Evropske unije Erazmus plus, u izuzetno jakoj konkurenciji, OŠ ” Vuk Karadžić” je  odobreno finansiranje  KA1 projekta za škole pod nazivom ” Osnaživanje nastavnika za inovativno i učenje orijentisano na učenika”  (“Empowering teachers for innovative and student-centered learning environment”) koji će se realizovati u periodu od avgusta, 2018. do septembra, 2019.

 Nastavnici  škole ” Vuk Karadžić” će imati priliku da se kroz mobilnost dodatno stručno usavršavaju i upoznaju sa inovativnim metodama u nastavi i da sa svojim kolegama iz Finske razmene iskustva i čuju primere dobre prakse. Nakon mobilnosti uslediće radionice za sve nastavnike  što će omogućiti sveobuhvatniju primenu projektne i medjupredmetne nastave u školi.
Uskoro ćete dobiti više informacija o ovoj školskoj aktivnosti!

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline