Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.07.2017. | objavio Plusonline

0

Veliki radovi u kanjonu Jerme pred Autdoor festival

Ljubitelji prirode i aktivnog odmora moći će da uživaju u prelepoj i jedinstvenoj prirodi kanjona reke Jerme u blizini Pirota i, nekada, veoma popularne i čuvene Zvonačke Banje, od 16. do 20. avgusta, na Autdoor festivalu koji organizuje Turistička organizacija Pirot u saradnji sa turističkim organizacijama Babušnice i Dimitrovgrada, Šumskog gazdinstva Pirot i Udruženja avanturističke mreže. Radovi na pripremi terena, kampa, biciklističkih staza i svega ostalog što je predvidjeno planom su u toku, izjavio je Bratislav Zlatkov, direktor TO Pirot.

Milan Stamenković, direktor TO „Babušnica“, smatra da je ovo nastavak ranije započete saradnje na promovisanju turističkih potencijala Pirotskog okruga i očekuje da prvi koraci ka organizovanju Autdoor festivala dovedu do veće posećenosti našeg kraja i razvoja seoskog turizma.

Šumsko gazdinstvo Pirot pruža maksimalnu podršku u pripremi i učestvuje sopstvenim sredstvima kako bi se obezbedili maksimalni uslovi za predstojeći festival, izjavio je, pored ostalog, Darko Djordjević, predstavnik šumskog gazdinstva.

Jelena Todorović, iz Udruženja avanturistče mreže, smatra da je jako dobro što se počelo sa infrastruktutnim poslovaima i očekuje dovoljan broj zainteresovanih imajući u vidu da se sve više ljudi vraća prirodnim vrednostima i aktivnom odmoru.

 

 

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline