AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Vaš foto - za naš Pirot

Objavljeno 05.12.2018. | objavio Plusonline

0

Vaš foto, za naš Pirot! Pirot, kotlina i vidikovci !

   Pirot je grad u kotlini okružen obroncima planina i brdima. Pirot  je tako dobio brojne vidikovce. Bilo da odete na Sarlah, koji je najbliži, ili na neki od vidikovaca na putu prema Zavojskom jezeru ili Staroj planini, ili čak i na Basarski kamen, uživaćete u pogledu.

    Sa svakog od ovih vidikovaca Pirot se vidi iz drugog ugla, a pogled je uvek različit i u odnosu na doba godine kada odlučite da krenete u šetnju!

   Naravno, najlepši pogled i najbolje vreme za fotografiju je izlazak ili zalazak sunca i noć.

     Pokušajte  da prepoznate sa koga od navedenih vidikovaca su slikane fotografije, odaberite omiljeni,  doba dana i sa porodicom, prijateljima ili voljenom osobom idite  “u osvajanje naših vidikovaca”!

      Do tada, uživajte u fotografijama!

   I još nešto. Nekima su dostupni skupi dronovi i naš grad i okolinu sni maju iz “ptičje perspektive”. Mi smatramo da je ono štio je priroda dala i – najprirodnije.

    Lepo ćete prošetati, popeti se na neko od naših uzvišenja, uživati i grad, kotlinu ispred vas sačuvati kao divnu uspomenu! Dronovi ne umeju da se raduju, osećaju, govore o vašem ushićenju!

   Uživajte. Ovo su fotografije koje vam je priroda darovala …

Tekst i fotografije Nikola Spasić 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline