AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Vaš foto - za naš Pirot

Objavljeno 05.12.2018. | objavio Plusonline

0

Vaš foto, za naš Pirot! Pirot, kotlina i vidikovci !

   Pirot je grad u kotlini okružen obroncima planina i brdima. Pirot  je tako dobio brojne vidikovce. Bilo da odete na Sarlah, koji je najbliži, ili na neki od vidikovaca na putu prema Zavojskom jezeru ili Staroj planini, ili čak i na Basarski kamen, uživaćete u pogledu.

    Sa svakog od ovih vidikovaca Pirot se vidi iz drugog ugla, a pogled je uvek različit i u odnosu na doba godine kada odlučite da krenete u šetnju!

   Naravno, najlepši pogled i najbolje vreme za fotografiju je izlazak ili zalazak sunca i noć.

     Pokušajte  da prepoznate sa koga od navedenih vidikovaca su slikane fotografije, odaberite omiljeni,  doba dana i sa porodicom, prijateljima ili voljenom osobom idite  “u osvajanje naših vidikovaca”!

      Do tada, uživajte u fotografijama!

   I još nešto. Nekima su dostupni skupi dronovi i naš grad i okolinu sni maju iz “ptičje perspektive”. Mi smatramo da je ono štio je priroda dala i – najprirodnije.

    Lepo ćete prošetati, popeti se na neko od naših uzvišenja, uživati i grad, kotlinu ispred vas sačuvati kao divnu uspomenu! Dronovi ne umeju da se raduju, osećaju, govore o vašem ushićenju!

   Uživajte. Ovo su fotografije koje vam je priroda darovala …

Tekst i fotografije Nikola Spasić 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline