Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 15.04.2018. | objavio Plusonline

0

Vandali nikad ne spavaju. Polomljena još jedna tek olistala mlada stabljika na Keju!

Ovim fotografijama komentar više nije potreban. Pitam se da li su više potrebni bilo kakvi tekstovi, opomene, poruke, kritika, nezadovoljstvo gradjana. Postoji samo jedno pitanje koje stalno postavljamo!  I sada ćemo!

      Koja to ruka može da polomi, čije to oči i duša vide i da li osećaju da lome jedan život, da ruže lepotu Keja, da je mlada stabljika zasadjena za vremena koja dolaze, baš kao što su nekada i lipe na Keju sadjene  i sada se o njima priča i pominje čuveni  predsednik Misirlić.

  Pitanja ima još hiljadu, odgovora nema. Dokle će ovako i ima li snage, ima li zvaničnih lica koja noću mogu da obidju kej, školska dvorišta, Omladinski stadion… gde sve ne , i vide šta se dogadja. Oni dodju, lome, ostavljaju razbacane flaše od piva i šta sve ne još i beže u noć. Tamo su izgleda najhrabriji. I to rade u mraku. Tada su “najjači”!

 Aman, vandali, dokle ?!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline