AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 15.01.2018. | objavio Plusonline

0

Uz odobrenje Dušana Mijuka, provezli smo se asfaltiranom deonicom Koridora od Staničenja prema Pirotu i ušli u skoro završenu desnu cev tunela Sarlah!!!

Juče smo objavili informaciju  o asfaltiranju dela puta od Staničenja prema tunelu Sarlah u Pirotu. Jutros smo razgovarali sa Dušanom Mijukom, šefom  projekta „Sektor Istok” koji nam je potvrdio da je ovih dana, zahvaljujući pre svega upornosti radnika Aktora, ali i povoljnim vremenskim uslovima, deo Koridora od Staničenja prema Pirotu i dalje prema  Dimitrovgradu  pri kraju.

–         Juče  rano ujutru, bilo je 5 časova, posle rada tokom noći,  završeno je asfaltiranje  deonice između Staničenja i Pirota, na Istočnom kraku Koridora 10. Radovi na desnoj cevi tunela Sarlah takodje su u završnoj fazi. Treba očekivati da će i ova deonica biti puštena u saobraćaj. Prošle noći  je na ovom potezu ostvarena rekordna proizvodnja i ugradnja 2.860 tona završnog sloja asfalta u roku od nepunih 24 časa”, rekao nam je Dušan Mijuk.

Šef Projekta “Sektor Istok”  dodao je  da je isporučena rekordna količina asfalta iz asfaltne baze, a da su svemu doprineli efikasna saradnja i maksimalno angažovanje svih učesnika u ovom poslu, kao i uspešna koordinacija i rukovođenje resursima, materijalima, ljudstvom i mehanizacijom, od strane Koridora Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. 

U jutrošnjem razgovoru, Dušan Mijuk je rekao da je u većem delu ove saobraćajnice  završena  horizontalna  saobraćajna  signalizacija. Preostali su dodatni radovi u desnoj cevi tuenla, uradjeni i molersko farbarski radovi, očekuje se postavljanje elektronike.

Zahvaljujući odobrenju Dušana Mijuka, mi smo danas prvi provezli ovom deonicom, na čemu se zahvaljujemo.

Izvođač radova je grčka kompanija “Aktor”.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline