Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 03.06.2019. | objavio Plusonline

0

Uspešan nastup takmičarki GK “Soko 2011” i u finalu Prvenstva Srbije

Na Prvenstvu Srbije u finalu po spravama takmičarke Gimnastičkog kluba “Soko 2011” uspele su da se domognu pojedinačnih odličja i okite bronzanim medaljama. 

U kategoriji kadetkinja Mila Nikolić osvojila je bronzanu medalju na gredi gde je prvi put podigla svoju polaznu ocenu na viši nivo sa složenim elementima koja joj je pomogla da bude odmah iza gimnastičarki SD Spartak Subotica i Sokolskog društva Vojvodina.

Milica Golubović u kategoriji juniorki osvojila je  bronzanu medalju na dvovisinskom razboju gde je uspela da pokaže sjajan nivo vežbanja. Na gredi je zauzela 4. mesto gde je za jako mali broj bodova izmakla medalja. 

Na finalu po spravama takođe  su nastupile u svojim kategorijama Nađa Panić, Emilija Nikolić i Nikolina Ilić koje su bile jako blizu osvajanja odličja.

Treneri GK “Soko 2011” najavljuju da im, po završetku Prvenstva Srbije, predstoji jednomesečna takmičarska pauza gde će početkom jula takmicarke nastupiti na Generali Cup-u u Sofiji.

Rezultatima na takmičenju u Novom Sadu GK “Soko 2011” je i više nego uspešno zaokružio prvi deo takmičarske sezone.

*Foto: GK Soko 2011

Tagovi: ,



Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline