Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 13.05.2014. | objavio Plusonline

0

Uspeh takmičara OŠ “8 septembar”

Dobre rezultate na brojnim takmičenjima ostvarili su i učenici OŠ „8. Septembar“ . Ljubiša Ćirić, direktor škole, kaže da su  zadovoljni uspehom učenika i očekuju dobre rezultate i u narednom periodu.

-Na Književnoj olimpijadi u Sremskim Karlovcima učestvovalo je troje naših učenika i postigli su dobar rezultat,  dva četvrta i jedno peto mesto u poznavanju književnosti. Što se tiče sprkog jezika naši učenici su obezbedili plasman za viši rang, republičko takmičenje koje će biti održano u Tršiću, jedan učenik ide sigurno dok dvoje čekaju odluku o nominacijama. Na takmičenju iz matematike u Jagodini, jedan učenik naše škole postigao jesolidan uspeh zadovoljni smo i tim učešćem –kaže Ćirić.

Učenici su učestvovali i na takmičenju iz tehničkog i informatičkog obrazovanja u Vranju, dodaje Ćirić.

-Učenici naše škole učestvuju i u sportskim takmičenjima . Na Državnom prvenstvu za gimnastičare učestvoali su učenici  od prvog do četvrog razreda ,  i osvojili šesto  mesto. Učenici su učestvoali i na takmičenju u stonom tenisu, zatim u košarci. Očekujemo dobre rezultate u svim oblastima i u narednom periodu. Narednog vikenda predstoji Republičko takmičenje iz hemije u Leskovcu gde će takođe učestvovati naši učenici i predstoji takmičenje u oblasti saobraćaja –dodaje Ćirić.

Učenici škole  8. Septembar  učestvovali su i na „Vitezovom proleću“ gde su takođe osvojili nagrade u vidu knjiga, koje su dobili najuspešniji učenici u likovnom i literarnom stvaralaštvu, kaže Ćirić.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline