AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.06.2018. | objavio Plusonline

0

Uspeh gimnastičara na Državnom prvenstvu u Novom Sadu

Prvi dan Državnog prvenstva obeležila su nadmetanja u višeboju gde je nastupilo 13 takmičara GK “Soko 2011” u različitim kategorijama.

U kategoriji pionirki i kadetkinja devojčice su zauzele treća mesta, dok su kadeti bili četvrti u jakoj konkurenciji.

Sutradan je održano finale po spravama u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji Državnog prvenstva u Novom Sadu. Sve je bilo u znaku bronzanih medalja koje sijaju za Klub Soko zlatnim sjajem, poručuju treneri.

Svi plasirani pojedinci i pojedinke su se istakli u svojim nastupima.
Kadetkinja Milica Golubović podelila je treće mesto na dv.razboju gde se okitila bronzanom medaljom.

Nikolina Ilić zauzela je 6. mesto na preskoku u kadetskoj konkurenciji.

U juniorskoj konkurenciji Emilija Nikolić se u svom debitanskom nastupu u A programu okitila bronzanom medaljom na dv.razboju što predstavlja sjajan uspeh.

Seniorka Nadja Panić je u svom prvom seniorskom debiju zauzela 6. mesto u ukupnom pojedinačnom plasmanu i najavila dobro vežbanje u najjačoj kategoriji.

Mila Nikolić je u pionirskoj kategoriji imala sva finala, ali nije uspela da se domogne medalje. Na parteru i razboju zauzela je 4. mesto gde su joj medalje izmakle za par desetinki zbog nepredviđenih grešaka. Svojim vežbanjem najavila je odlične rezultate u ovoj takmičarskoj kategoriji gde sigurno važi za jednu od najperspektivnijih pionirki Srbije.

U muškoj kadetskoj konkurenciji kadeti Mihajlo Milošević i Nikola Lazarević imali su isti rezultat na preskoku gde su podelili 3. mesto i osvojili bronzane medalje.

Nemanja Manić je imao dobru vežbu na vratilu i razboju, ali nedovoljno u ovom trenutku za medalju.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑