AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 18.05.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Uroš Mijalković učestvuje na Turniru “Super 8 karate kup”

Uroš Mijalković dobio je poziv da narednog vikenda učestvuje na jedinstvenom karate Turniru na svetu “Super 8 karate kup” u Zagrebu koji okuplja najbolje karatiste na svetu.

  • Velika je čast dobiti poziv za takav turnir koji ce biti u apsolutnoj kategoriji. Turnir je pozivni a pored Uroša pozvano je još 7 karatista, nosica svetskih najsjanijih odličja, kaže Neanad Djordjević, trener našeg šampiona.

Nenada Đorđevića nismo skoro  videli tako radosnog i ponosnog. Završena je prezentacija Projekta u okviru Ipa programa, koja je ocenjena izuzetno uspešno. Iz Zagreba je stigla vest koja ulazi u istoriji srpskog i pirotskog sporta i karatea. Posebno kada smo mi Piroćanci u pitanju, Nenad Đorđević kaže da većeg uspeha u istoriji pojedinačnog i ekipnog sporta u našem gradu nije bilo.

   Poziv  našem šampionu da učestvuje na Turniru 8 najboljih na svetu u Zagrebu idućeg vikenda je za ponos.  Ovo je eksluzivna izjava koju  je Nenad Đorđević dao za Portal Plus onlajn i Naxi Plus radio.

 

     Sve čestitke našem šampionu, izuzetnom mladiću, studentu koji je pred diplomom Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, talantovanom za IT čija igrica je već osvojila svet. Uroš, da podsetimo, predvodi ekipu ,,Mirakle Dojo,, koja je uradila igricu ,,Karate Do,,. Sve ovo govori o kvalitetima ovog mladog Piroćanca o kome govori ne samo Srbija, već i svet. Pirot je ponosan na sve ono što je sa ovako malo godina ostvario.

Uki, bravo!!!

     Karatisti Srbije, medju kojima je i Uroš Mijalković, učesnike Evropskog prvenstva, danas prima i Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline