Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 23.05.2019. | objavio Plusonline

0

Uroš Mijalković uskoro na Premijer ligi u Šangaju. Narednih dana sa Nenadom Đorđevićem, treninzi u Beogradu !

Premier League Shanghai, june 7.-9.  sledeće je veliko, svetsko takmičenje na kojem će učestvovati  Uroš Mijalković , šampion Srbije u disciplini -84 kg.

Nenad Djordjević, Urošev trener, rekao nam je da će narednih dana u Beogradu raditi posebne treninge sa najboljim pirotskim sportistom.

      Krajem nedelje, tri dana biću u Beogradu. Uroš se žalio na povredu, želim da sve to proverimo, da rad prilagodimo njegovom trenutnom zdravstvenom stanju. Biće to treninzi oporavka do stepena dokle Uroš može da izdrži napore. Do Šangaja nema mnogo vremena. Za nas je Premijer liga veoma bitna.

    Uroš je na poslednjim takmičenjima “podigao”  formu , očekujemo da već u Šangaju , ukoliko posluži  žreb, postigne odličan rezultat, rekao je Nenad Djordjević, trener koji je “stvorio” najboljeg pirotskog sportistu !

     Za Premijer ligu u Šangaju prijavljena su 43 takmičara u kategoriji -84 kgr. iz 28 zemalja.  U Šangaju će se boriti oko 600 karatista iz preko 60 zemalja.

     Premijer liga u Šangaju je četvrta ove godine. Do sada su se održala nadmetanja u Parizu, Dubaiu, i Rabatu. Do kraja godine slede svetski karate spektakli u Tokiju, Moskvi i Madridu.

    Prema rečima Nenada Djordjevića za Uroša će svaki nastup na svetskoj sceni biti značajan zbog bodova, ali će sigurno Premijer liga u Parizu u januaru iduće godine , za našeg šampiona možda biti i najbitnija.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline