AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 21.02.2015. | objavio PlusonlineAdmin

0

Uređuje se najveći park u gradu

Radnici Komunalca rade ovih dana na uredjenju Parka kod Gradića. Nada Avžner, zamenik direktora JP”Komunalac” kaže da je u dogovoru sa lokalnom samoupravom i Direkcijom za izgradnju odlučeno da se krene sa uredjenjem jednog dela prostora.

Komunalac će izdvojiti više od milion dinara za prve radove. Uklonjena su stara stabla, živa ograda . Teren se priprema za sadnju drvorednih sadnica i žive ograde, niveliše se prostor.

U daljem periodu formiraće se fontana, mobilijar , staze od behatona.  Projekat celokupnog uredjenja Momčilovog grada , sa parkovskim površinama do ulica i izmedju  kanala i Kalea  postoji ,  ali s obzirom da zahteva značajna sredstva, sa tim projektom  će se konkurisati u okviru programa prekogranične saradnje.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline