AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 21.02.2015. | objavio PlusonlineAdmin

0

Uređuje se najveći park u gradu

Radnici Komunalca rade ovih dana na uredjenju Parka kod Gradića. Nada Avžner, zamenik direktora JP”Komunalac” kaže da je u dogovoru sa lokalnom samoupravom i Direkcijom za izgradnju odlučeno da se krene sa uredjenjem jednog dela prostora.

Komunalac će izdvojiti više od milion dinara za prve radove. Uklonjena su stara stabla, živa ograda . Teren se priprema za sadnju drvorednih sadnica i žive ograde, niveliše se prostor.

U daljem periodu formiraće se fontana, mobilijar , staze od behatona.  Projekat celokupnog uredjenja Momčilovog grada , sa parkovskim površinama do ulica i izmedju  kanala i Kalea  postoji ,  ali s obzirom da zahteva značajna sredstva, sa tim projektom  će se konkurisati u okviru programa prekogranične saradnje.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline