Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 14.08.2019. | objavio Plusonline

0

Uredjen trotoar dobija i Ulica Milivoja Manića

Pre dve nedelje počeli su zemljani radovi u Ulici Milivoja Manića, gde će desnom trakom ulice biti uredjen novi trotoar. Danas je gradonačelnik Vladan Vasić, sa saradnicima i predstavnicima Javnog preduzeća za planiranje i uredjenje gradjevinskog zemljišta obišao radove. 

Gradonačelnik Vasić zadovoljan je onim što je od početka gradjevinske sezone uradjeno, ne samo na području grada, već i u selima.

  • Asfaltirane su ulice 7. juli i Ruzmarina. Rade se trotoari u ulicama Lava Tolstoja i Vuka Pantelića. Radi se vodovodna mreža u ulici Berilovački put, gde će po završetku radova na zameni mreže ulica takodje biti asfaltirana, radnici su i u Vidovdanskoj i Sremskoj. U selima se takodje radi. Obišlli smo Izvor gde se radi kanalizacija i menja vodovodna mreža, radovi nas očekju i u Krupcu i Poljskoj Ržani, kaže Vasić.

Direkotor JP za planiranje i uredjenje Slaviša Svilarov kaže da će u Ulici Milivoja Manića biti uradjen trotoar u dužini od 700 metara odnosno oko 2.000 kvadrata. Vrednost radova je blizu 7,5 miliona dinara. 

Svilarov je istakao gde se trenutno radi i gde će radovi uskoro početi. 

Rok za završetak radova  u Ulici Milivoja Manića je 90 dana. 

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline